Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické deky
- príjemný materiál
- dobre sa ohýba, návlek, ktorý sa dá oprať
Teoreticky dobry produkt, len ked som s tym moju zenu v byte zakryl, nastavil stupen 3 a chytil sa jej ruky, citil som jemne brnenie. Zobral som voltmeter a nameral 40V medzi jej rukou a zemou. Tak neviem ci to tak ma byt so vsetkymi podobnymi vyrobkami, alebo sa jedna len o tento jeden kus, ale ja s tym nie som ok. Mozno je to taky dizajn, lebo prudovy chranic nevyhodilo. Ale aj tak idem vratit do alzy.
kvalitny a dobry tovar
- Šetrí energiu. Super spanie aj pri +5. Už mám všetkých 6 postelí vystrojených touto vyhrievaciou dekou. Najstaršia má 7 rokov a hreje ako nová.
Niie je to ktovieco,ujde.....
- Hreje dobre.
- Dĺžka kábla.
Dobrý produkt.
- Kvalitný tovar,dobrá cena a rýchle dodanie
- Žiadna nevyhoda,som spokojna
Príliš tvrdý pás. V noci je príliš rušivé svetlo z displeja ovládača.
- Dobrý materiál
- Kvalitný výrobok
- Vyššia cena
Kvalitný výrobca, je to vymyslené tak akurát, neprehrieva zbytočne príliš. Kúpil som v akcii, takže veľká spokojnosť.
- Spokojnost s vyhotovením bez návliečky.
Slabšia výhrevnosť.
na dotyk umelina, mohla byt maksia. ale aj tak to treba dat do povliecky lebo sa da prat len trikrat. par rokov snad posluzi.
Hebký material
- Veĺmy je kvalitny
- Veľmi praktická veľkosť a zohrieva hneď po zapnutí. Má tri stupne zohrievania, takže sa môže postupne znižovať teplota a telo sa postupne ochladzuje. Ak by človek zaspal, po 90 minútach sa vypne automaticky sám.
- Môže sa prať, ale ja by som preferovala ešte aj obliečku, ako je na iných typoch.
- skvelá cena
- spĺňa účel
- Veľmi vyhovujúci pomocník v rámci liečby
- Veľmi príjemné teplo v mrazivých dňoch
- Nemám.
Mäkučký poťah, ľahké ovládanie
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »