Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické deky
- som spokojný
- som spokojný
hned je tepla, super na zimne vecery
- Dobrá cena
- Kvalitné prevedenie
- Ovládač digitálny
- Dobre hreje
- Príliš dlhá zipsova guma
Super výrobok, za dobrú cenu, a tá upevnovacia guma nieje vyslovene ako nevýhoda,ale v mojom úmysle použitia mohla byť aj kratšia
- Kvalita podľa očakávania
Malý nevýrazny fľak na látke.
- hreje dobre
- chválim časovač
- časovač iba na 3.hodin ohrevu to je maloje potreba aspoň 7.hodin
- Dizajn a farba
Na rozdiel od bielych vyhrevnych podložiek, ktoré sa obvykle schovávajú pred zrakom táto mikroplyšová hnedá deka vyzerá lepšie a možno ju vystaviť na obdiv.
- Relatívne lacná
- príjemný materiál
- ľahká a skladná
- Voči iným sa pomalšie sa zohrieva, ale je to únosná doba
- ovládač pôsobí krehko
Spokojnosť.
Elektrická deka bola doručená do 24 hodín.
Na dotyk je veľmi príjemný materiál, je ľahučká, rýchlo pripravená na použitie. Na najvyššom stupni 3 sa relatívne pomaly zohreje, ale nedosiahne teplotu, kde by hrozili popáleniny. Na bežné použitie pod paplónom stačí použiť stupeň 1 alebo 2.
Takže deka naplnila moje očakávania.
Krásna farba, veľmi dobrá kvalita.Vyhrievacia deka bude darovaná ako vianočný darček.
- Už mám doma jednu a je to super
- Výhoda: rýchle dodanie tovaru. Super komunikácia.
- ok
Tovar mi úplne vyhovuje
- sice je velka,ale da sa pouzit aj zlozena
- 2 stupne vykonu,ale bez casoveho obmedzenia,niektore deky po 2 h automaticky vypnu
- prijemny material
- neskusal som nasilu,ale vyzera,ze sa neda odpojit kabel,niektore deky maju odpojitelne ,a da sa potom deka prat, mne to nevadi
som velmi spokojny, deka splna vsetko,co clovek potrebuje,...pripadne ak clovek lezi,pri tej sirke sa da prehodit aj na seba, za tu cenu nebolo o com vahat
Kvalitný, príjemný
- mäkučká deka
- dobre hreje, úplne stačí max. 3-4 stupeň zo 6tich
- jednoduché ovládanie
- dá sa prať
máme už 2, skvelá vec v zime alebo ako darček pre seniorov
pokryje celú postel
- Mala som raz vyhrevny pas ale tato decka je ovela lepsia. Vyborny rozmer a hlavne je hreje. Naozaj az horuca. Super
- Neni vkuse teply, funguje na etapy
- Ziadna
Produkt splnil moje ocakavania. Jednoduche ovladanie, dostatocne nahrievanie a pohodlie. Da sa 10x vyprat. So znackou Beurer som vzdy spokojna.
- Rýchle vyhriate
- Možnosť používať v aut
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »